12 timer i offentliheten

Jeg har faktis vert ute blandt folk i 12 timer i dag, i strekk. Er det verste jeg har vert med på.. Jeg hadde dramatisering med barna fra praksis, og det var helt frantastisk gøy. Senere på dagen, dro jeg for og ha gym, atså på skøyte banen, det var ikke så ille som forventet. Jeg koste meg egentlig, men egentlig var det for mange folk, å jeg falt 3 ganger. 

Å SÅ var vi på eldrehjemet og skulle ha fest.. Jeg blir med på dette for og viske bort fravær. En avtale vi har med lærerene. Det var planlagt at vi skulle synge. Jeg sa til læreren at jeg nektet, men de ville ikke bry seg om hva jeg sa, siden.. hvem gjør det? Så det endte opp med at jeg sneik meg bort, og gjemmte meg, til sangstunden av over. Bare når jeg satt i garderoben, følte jeg tårene komme frem, selv om jeg hadde kommet meg bort, bort fra å synge. Jeg var så redd.. fikk så angst, ble helt stressa.. 

så nå er jeg så sliten, helt utslått.. jeg har vert alt for lenge ute blandt folk. i tillegg til at en fra klassen har stjålet fra meg for 2 gang nå. jeg aner ikke hvem det er. Men selvfølgelig.. jeg skal ikke kunne føle meg trygg noe plasser. Jeg får ikke dette til.

Når jeg kom hjem, fortalte mamma meg, at læreren som er med meg under praksis, rett og slett hadde ringt henne, for og fortelle hvilken bra jobb jeg gjør. Det er vertfall en positiv ting ut av denne jævlige dagen! dette her ble bare en stor oppsumering, men jeg orker bare ikke formulere noe akkuratt nå. Jeg er virkelig for deppa akkurat nå. En støtte kommentar hadde virkelig hjelpt meg videre en dag til

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thesecreofcutting

thesecreofcutting

16, Agdenes

Jeg er en jente mellom 16 år. Bloggen handler ikke bare om meg, men hvordan ting er for folk med problemer for meg, hvordan vi føler som vi gjør, og hvorfor handlingene er som de er. Jeg oppgir som sakt ikke hvem jeg er. Men kansje en dag jeg gjør det. Vær vennelig og les bloggen min med hensyn.

Kategorier

Arkiv

hits