På skolen igjen

Idag skal jeg bare ha halv praksisdag, Siden lærerene fannt ut at vi skal skøyte siste halvdelen.. så gøøøy. 

Jeg fortår ikke hvorfor, kan vi ikke få fullføre praksisen. Mener de at jeg skal springe rundt og skøyte, fremfor HELE klassen. på 80 elever. Eller andre fremmede folk. Tro igjen.. og faktisk betale 100 kroner for noe jeg appsolutt ikke vil. Jeg har drømmt, hatt halveis mareritt om hvordan det kommer til og bli idag. Hva jeg skal gjøre. Og om jeg bare skal springe rundt og skøyte for meg selv. Jeg har jo ei jeg henger med. Men vi er ikke akkuratt venner, mer som bekjente. Jeg er så nerøs, jeg verken vil eller orker.

Det er sånn at du kan ligge i senga så lenge du klarer, men med psykiske lidelser, så får du aldri mer energi, så du kan komme deg opp på beina igjen, og forsette med aktiviteter. Energien er på bunn appsolutt hele tiden. Det eneste som kan få meg hyper, er brus, godteri og sjokoldade. Men etter og spise det, føler jeg det jo dårlig med meg selv, og selv om jeg er hyper, og rastløs betyr ikke det at jeg orker og gå ut. 

Hode ødeleger alt, hode forteller meg og holde meg inne, la folk slippe se synes av meg. å det sliter sånn. Du blir trett bare av at noen kommer bort til deg i noen sekunder. Slemme lærere altså. En ting jeg nyter, og være med barna, redde dem.. haha.. å det tar de fra meg, når vi egetlig skulle være med dem den dagen. Jeg har bare idag å imorgen igjen. Så er det ikke mer praksis før etter ferien.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thesecreofcutting

thesecreofcutting

16, Agdenes

Jeg er en jente mellom 16 år. Bloggen handler ikke bare om meg, men hvordan ting er for folk med problemer for meg, hvordan vi føler som vi gjør, og hvorfor handlingene er som de er. Jeg oppgir som sakt ikke hvem jeg er. Men kansje en dag jeg gjør det. Vær vennelig og les bloggen min med hensyn.

Kategorier

Arkiv

hits