Stress

Er det noen som føler de er utsatt for stress? At dere stresser så mye, av psykiske grunner, at dere glemmer så utrolig mye?

Ja det gjør jeg, selv om jeg ikke vet hvordan jeg kan ha fått dette, jeg mistet ikke en jeg var utrolig nær. å ja, så mye skal til for og bli nok stressa til og glemme ting. Store hendelser som død i nær familien, eller ting som voldtekt. Men jeg mistet ei vennine. Så jeg burde ikke vert utsatt for dette. 

Vertfall jeg kan sitte på sengen min jeg, hjertet dunker og hver minste lille lyd kan skremme meg, litt før høy tone i en sang, kik lyd, eller lys fra snapchat. Så jeg ber deg, vis du har en mulighet til og bli bedre, bli det. Ikke gjør deg syk, for og få oppmerksomhet. Du får for det meste negativ respons. Ei jeg er veldig glad i, baksnakker for ofte, hele tiden folk som kutter seg, sier hvor mye hun hater dem, uten kunnskap at jeg selv gjør det. Jeg sitter jo bare der og niker, og sier meg enig, ikke sant. Å tenker at jeg må oppføre meg naturlig, for og ikke avsølere meg selv. Da hater hun meg jo. Hun kan gå fra bff til jeg hater deg for det. personelighet har ikke noe og si for henne. Hva en person er gått igjenom. 

Tenk å bli trykket ned, av en du er glad i, som ikke vet det. jeg vil fortelle det, åpne meg. Vanskelig er det jo uansett. Men hvertfall når hun ikke dømmer meg i stilhet. Hun baksnakker meg jo.. til meg liksom. Gir meg hat, sier stygge ting. Om meg til meg.. mens hu tror vi snakker om alt mulig sammen, ikke sannt.. 

Det jeg skal bruke dagen min på i dag, før jeg legger meg, er vertfall og lese litt om symptomer og bivirkninger for og se hvor skadet jeg er! hahah..

Jaja legg gjerne igjen en kommentar, så ser jeg at noen faktis bryr seg om meg. Jeg har hatt 1-2 lese hver dag, å idag har jeg faktis hatt 26. Men ingen kommentarer. Da føler jeg meg vert ikke noe, jeg bryr meg, å det varmer meg at noen leser. Men jeg trenger faktis noe som kan bekrefte at noen bryr seg. 

Glad i hvem du nå er som leser <3

Én kommentar

ChanoChan

13.02.2014 kl.00:22

Skjønner hvordan du har det.. Spesielt med stress og hukommelsen.

En i klassen min mimet at hun kuttet seg før vi skulle ha en prøve, eg måtte smile og late som ingenting selv om det sved invendig.. Eg trakk ned luen og så bort.

thesecreofcutting

13.02.2014 kl.07:17

ChanoChan: Off ja, det er så fælt når du bare må late som ingenting :/ åsså vet de ikke hvor vondt vi kan få det heller, de tenker ikke særlig langt

Skriv en ny kommentar

thesecreofcutting

thesecreofcutting

16, Agdenes

Jeg er en jente mellom 16 år. Bloggen handler ikke bare om meg, men hvordan ting er for folk med problemer for meg, hvordan vi føler som vi gjør, og hvorfor handlingene er som de er. Jeg oppgir som sakt ikke hvem jeg er. Men kansje en dag jeg gjør det. Vær vennelig og les bloggen min med hensyn.

Kategorier

Arkiv

hits