Jeg bare tror

Jeg er så lei av at familien skal kommentere appsolutt alt. Alt jeg gjør, til og med at jeg tydligvis spiser når klokken er 11, det er så ille, når jeg tar med en yugurt kl 11.. ok?

Men jeg orker ikke dette  her, jeg tenkte og leve for dem, holde meg i livet for dem. Så ikke klag på alt jeg gjør da. Jeg er her for dere. Slutt, værså snill.

Jeg har kommet frem til at jeg i morgen går og finner alt smertestillende jeg kan finne, å tar de i løpet av 2 uker, med alkohol, jeg tok 40 000mg og 20-30 000 2 dager etter med ingen skader, det var med vann, så det skal vist være veldig farlig med alkohol. Så jeg tenker litt på det :/ Jeg ser bare ingen vits, i og leve for noen som bare klager, de burde vert glade for at jeg er her for DEM. Så... åå nei. Jeg klarer ikke. Jeg hater alt, jeg hater meg, jeg er lei av å være redd å få panik å. I tillegg til de jeg holder meg i livet, for og ikke knekke sammen. klager uanset hva, jeg bryr meg ikke, hold kjeft, ikke, nei slutt ikke klag. ikke si hvor dårlig jeg er , hvor stygg å feit å alt jeg bryr meg ikke. Jeg får hulinisasjoner snart. De blir bare verre. Før var de når jeg lukka øynene. Nå ser jeg det nesten helt klart for meg, med åpne øyener. De ødeleger meg. Jeg klarer ikke
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thesecreofcutting

thesecreofcutting

16, Agdenes

Jeg er en jente mellom 16 år. Bloggen handler ikke bare om meg, men hvordan ting er for folk med problemer for meg, hvordan vi føler som vi gjør, og hvorfor handlingene er som de er. Jeg oppgir som sakt ikke hvem jeg er. Men kansje en dag jeg gjør det. Vær vennelig og les bloggen min med hensyn.

Kategorier

Arkiv

hits