Praksis kan være vanskelig det også

Har dere noen gang vert på praksis? Det var jeg idag, å der skal jeg vær resten av uken. Jeg elsker og være i 1 klasse, barnene er så koselige. Å jeg blir rett og slett litt glad av og være rundt dem.Humør smitter vet dere! :)

Jaja, jeg hadde tenkt og fortelle om en hendelse som hendte idag. Det var helt forferdelig, vertfall for meg som har angst. Ja Det begynnte i lunsj friminuttet. Der det var et barn som plaget en gruppe med jenter, hvor han skubba de, kløyp, reiv i dem. Og var helt tåpelig rett og slett. Jeg kom mot de, og dette barne fikk panik og prøvde løpe. Men 1 av jentene fikk tak i han, å da han reiv seg løs fikk de av han jakken. Jeg Spurte de hva som hadde skjedd, og de forklarte dette til meg. Jeg tok jakken, og gikk etter han, og prøvde så godt jeg kunne og heve stemmen, for og få han til og høre etter på meg. 

Men det gikk jo ikke. Jeg gikk litt senere bare bort, og ventet til at han skulle gjøre noe nytt. Da så jeg at han sto og slåst med en annen gutt, som ville beskytte jentene. Det kaller jeg en gentlemann altså! Små barn som beskytter jentene er bare så utrolig søtt. Jeg fikk panik, å løp bort, for og få bort denne rakkeren, å før jeg fikk inn i hode hva som hadde skjedd, så var han borte igjen. Da fikk jeg nok og hevet stemmen så godt jeg bare klarte. Å gutten stoppet opp, og snudde seg. Han så hvor seriøs jeg var i fjeset, lo og sprang videre. Etter jeg flere ganger hadde spurt andre lærere om hjelp, så ga jeg opp, jeg gikk inn til hans kontakt lærer, ga henne jakken. Å sa at de må ta seg sammen og se og ta seg av hva som foregår. Det sekundet jeg tråkker ut av døren igjen, ser jeg han stå og spenne noen av jentene, hvor han rett og slett står og holdere dem til veggen, å sparker. Da løper jeg bort, så og si dytter bort jenten for at jeg skulle få splittet han, jeg tok tak i armen hans, og spurte med god stemme, hva som gikk av han, hva han holdt på meg. I det jeg spurte prøvde han å bite meg. 

 

Å jeg tok situasjonen på en annen måte. Jeg sa nå er det nok. Jeg prøvde få han med meg, men han nektet, sluttet å stå, kastet seg rundt alt. Jeg tok tak under armene, og nesten bærte han inn mot rektor sitt kontor. Å vet dere hva? elevene på skolen var overgidde at jeg faktis tok tak i situasjonen. Det jeg synes er patatisk, er at ingen andre tok tak. Når jeg fikk bank ofentlig, gjorde ingen noe. Men når jeg faen meg går bort, og spør om de kan hjelpe til, siden han går og spenner, klyper og slår på uskyldige elever. Men de ser bare på meg, og du vet med en gang at de egentlig bare vil svare: Han er bare sånn, det hjelper ikke hva du gjør. 

Nei kanskje ikke i lengden, han lærer kanskje ikke det vet jeg ikke. Men at lærerene er giddeløse, skal for ***S2E*"#R osv, ja haha.. ikke gå ut over elevene. små barn. 1 klassinger, som blir banket for ikke noe grunn av en litt eldre gutt. FOR EN SKOLE sier jeg bare!

Jeg er stolt av måten jeg tok tak i dette.. å at jeg faktis tok tak i lærerene også. 

Hva hadde du gjort om du var enten meg eller læreren? 
Én kommentar

ChanoChan

13.02.2014 kl.00:25

Eg vil selv bli lærer på barneskolen av pga hendelser som dette?

Liker bloggen din, keep going! <3

thesecreofcutting

13.02.2014 kl.07:18

ChanoChan: Ååå, du må være med meg å redd verden haha! :D
Men å lære av sine andre feil, viser seg og lære like godt som av våre egne haha :D

Skriv en ny kommentar

thesecreofcutting

thesecreofcutting

16, Agdenes

Jeg er en jente mellom 16 år. Bloggen handler ikke bare om meg, men hvordan ting er for folk med problemer for meg, hvordan vi føler som vi gjør, og hvorfor handlingene er som de er. Jeg oppgir som sakt ikke hvem jeg er. Men kansje en dag jeg gjør det. Vær vennelig og les bloggen min med hensyn.

Kategorier

Arkiv

hits