For Første gang

Idag var jeg hos psykolog. Huff sier jeg å..Helt forferdelig, Jeg satt stiv som en stokk på stolen, å foten min skalv, så jeg prøvde å plasere den andre foten som ikke skalv, for at psykologen ikke så det. Jeg var livredd.

Å fra en evaluering, så spurte hun meg forkskjelige spørsmål, men jeg vet jo ikke hva jeg skal svare. Jeg vet ikke noe, jeg vet bare jeg ikke vil leve, at jeg hater livet, ikke føler store deler av glede. osv alt det der som er kjedelig og lese om. Men hvordan kan jeg svare henne på noe jeg ikke vet selv. Jeg vet ikke hvordan jeg skal snakke heller, Jeg er jo redd jeg sier noe feil, som får meg til psykriatisk. Dette er fælt, orker ikke altså :/ 

Jeg måte plasere meg selv fra en scale, fra selvmordstanker, til utførelse, hvor på skalan jeg trodde jeg lå. 

I tillegg til at jeg på mandag må svare på et skjema om forkjelige temaer, hun mener passer til meg. 

Hva tror dere kommer til å skjer, haha virker jeg gal liksom? Men jeg skriver mer litt senere, nå skal jeg spille sims, å ha tankene på noe annet en liten stund.
Én kommentar

Skriv en ny kommentar

thesecreofcutting

thesecreofcutting

16, Agdenes

Jeg er en jente mellom 16 år. Bloggen handler ikke bare om meg, men hvordan ting er for folk med problemer for meg, hvordan vi føler som vi gjør, og hvorfor handlingene er som de er. Jeg oppgir som sakt ikke hvem jeg er. Men kansje en dag jeg gjør det. Vær vennelig og les bloggen min med hensyn.

Kategorier

Arkiv

hits