Når du våkner.

Jeg tror at overskriften forklarer hva jeg skal skrive om. Dere har sikkert alle følt den følelsen når dere våkner, at dere føler dere helt tomme, vet ikke hvorfor dere måtte våkne, våkne opp til. Om det finnes en grunn til at dere lever.

Dette følte jeg idag. Men tenk litt da. Du våkner opp, du sitter på pcen, så legger du deg igjen. Dette gjentar seg. om igjen og om igjen. I år etter år. Det som skjer utenom, er bare domme ting, folk som skal ta deg, folk som skal le, eller stirre. Jeg klarer ikke denne tanken. Gjør du? Vite at du er har, bare for at familien din slipper og bli like langt nede som deg. Tenk.. Så mange av oss, lever bare for og tilfredstille familien. Når vi ikke engang kan se dem nede, etter vi dør. Det viser hvor mye godhet vi har i oss. At vi ikke kan lage dårlighet til folk, når vi ikke vil være vitner til sorgen deres.

Når jeg våknet, så jeg på fiskene mine. Tenkte på at dem må se meg, når jeg kutter, gråter. Blir gal og slår vilt rundt meg, etter de som er etter meg, i fantasiene mine. Jeg ser dem, som om de er fremfor meg. Jeg ser et tog. Toget som kom mot meg når jeg ikke klarte mer. Men tanken på at gode mennesker ville lide, skubba meg av skinnene. Jeg lever for andre mennesker som nesten aldri ser meg. Jeg skal hjelpe andre mennesker så de ikke ender opp som meg. Jeg vil ikke ønske det for andre. 

Jeg tenkte og legge ut noen quotes. Har dere noen ønsker jeg skal blogge om? bare å spørre.


Vi har til og med 3 boksvaer mer en andre land.. 

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

thesecreofcutting

thesecreofcutting

16, Agdenes

Jeg er en jente mellom 16 år. Bloggen handler ikke bare om meg, men hvordan ting er for folk med problemer for meg, hvordan vi føler som vi gjør, og hvorfor handlingene er som de er. Jeg oppgir som sakt ikke hvem jeg er. Men kansje en dag jeg gjør det. Vær vennelig og les bloggen min med hensyn.

Kategorier

Arkiv

hits